Jeugd spelletjesdag

Afgelopen zaterdag (12 oktober) was er een super geslaagde spellenmiddag voor de jeugd. De meeste waren nog nooit bij MC Uden geweest. Dus na wat drinken en wat lekkers even een rondleiding gedaan. De verbazing en het gejuich werd na elke ruimte groter, want wat kon je daar veel doen!

Ieder ging op zoek naar een leuke activiteit die je zelf mocht kiezen. Zo werd er in de muziekkamer flink geoefend op de drums, werd er in de box en sportruimte lekker trampoline gesprongen, er werden in de studio met de computer enkele mooie beats gemaakt, op het voetbalveld (met belijning van licht strips) werden punten gescoord, op de skatebaan werd gestept en coole moves gemaakt en tot slot zaten er 4 meiden lange tijd opgesloten ineen escaperoom.

Ondertussen maakte de organisatie een lekker bakje popcorn klaar. Tegen 16.30u. zat iedereen weer in de ruimte bij de bar met wat drinken en popcorn. De cadeaus voor de grote bingo werden bewonderd. De balletjes rolden en het regende prijzen. Er was voor ieder wat wils.
Na een frietje en een snack was er nog een marshmallow toetje bij een gezellig sfeervol kampvuur.
Kortom, wat een super gezellige jeugd activiteit! Kinderen én organisatie hebben ervan genoten!

Klik hier voor meer foto's.