Locatie en speeltijden

Locatie:
      Sporthal de Stigt
      Kapelstraat 100 te Uden

  Wedstrijd op zaterdag
    Sporthal Udens College
              sector HAVO/VWO
    Schepenhoek 101
    5403 GA Uden
              Kaart

Speeltijden:
      Bad-Mini-ton
      Jeugd
      Senioren

Winnaar Grote Clubactie
Jeugdteam 5 kampioen
Jeugd badminton op park Hoeven
Sinterklaasfeest voor de Jeugd
Einde seizoen Jeugd

Feest BC Slamis'67 55 jaar

Afgelopen zaterdag 15 oktober heeft BC Slamis'67 met de eigen leden het 55-jarig jubileum gevierd. 's Middags werden er activiteiten gehouden met de jeugd die eindigden met het eten van friet die bij een wagen buiten gehaald kon worden. Nadat de jeugd was uitgegeten konden de senioren het feest beginnen door ook een frietje te eten.

Na het eten werd een spelletjes-ronde gestart waarbij de leden in vier groepen werden opgesplitst en tegen elkaar moesten strijden voor de titel van "Beste slamisser". De spelletjes in de sporthal werden afgesloten met een laatste spelronde in de kantine met een wedstrijd wie de mooiste hapjes-schotel kon maken.

Tijdens het uitrekenen van de scores werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om aan de voorzitter Joos van Hees een cadeau te overhandigen in de vorm van een poster, zie foto.

Na de prijsuitreiking kon begonnen worden met een gezellig samenzijn met een drankje en een hapje. Al met al een zeer geslaagd jubileumfeest, georganiseerd door Elja, Marja en Ron.

Voor meer foto's klik hier.