Locatie en speeltijden

Locatie:
   Sporthal de Stigt
   Kapelstraat 100 te Uden

Speeltijden:
   Bad-Mini-ton
   Jeugd
   Senioren

Jeugd badminton op park Hoeven
Jeugdteam kampioen
Pannenkoeken op de Baggemert
Sinterklaasfeest voor de Jeugd
Einde seizoen Jeugd

 

Slamis Jeugd 1 najaarskampioen!!

Vorige week dinsdag was er de eerste gelegenheid voor het eerste jeugdteam van Slamis om het kampioenschap naar zich toe te trekken. In een hoogstaand duel tegen de rechtstreekse concurrent uit Hilvarenbeek bleek echter de druk te hoog en werd er helaas verloren. Ze kregen echter, door de goede resultaten van de afgelopen maanden, een tweede kans om zich alsnog tot kampioen te laten kronen. Dinsdagavond moest het dan gebeuren tegen Argus uit Heeswijk-Dinther.

Het team van coach Rolf Lemans stond echter niet topfit op de baan. Loïs Carel moest helaas afhaken met een nekblessure, Jasmijn Heck had een handblessure en Dean Lemans had last van een flinke verkoudheid. Het team kon echter nog steeds rekenen op de tomeloze inzet van Merel v/d Burgt en daarnaast op invalkracht Mirthe v/d Akker die dit met verve invulde.

Door de nodige wisselingen begon de partij stroef. Ondanks het feit dat Argus slechts één punt uit
8 duels had gehaald, liet het wel zien over talent en mentaliteit te beschikken. Mede door de uitstekende coaching van Rolf, Dave & Billy stond er na de enkelspelen een 5-3 voorsprong op het scorebord. Het bleek de opmaat voor een wervelende dubbelshow van de spelers. Nadat Jasmijn & Mirthe samen de stand naar 7-3 hadden getild, wonnen Dean & Merel na de eerste set ook de tweede en was het kampioenschap een feit.

In de resterende 2 dubbels pakte Slamis nog drie sets en werd er met 12-4 gewonnen van Argus. De sportieve felicitaties van de tegenstander werden met een grote glimlach ontvangen. Complimenten richting Argus, dat zich kranig heeft geweerd en gezorgd heeft voor een leuke, spannende wedstrijd. Ook nogmaals veel dank verschuldigd aan Mirthe v/d Akker die de plek van Loïs ingevuld heeft.

Wederom zit er een half jaar badminton op voor Loïs, Dean, Merel & Jasmijn. In het voorjaar wacht weer een nieuwe uitdaging voor deze kanjers waar we met z’n allen naar uitkijken. Complimenten voor de niets aflatende steun van de bovengenoemde coaches maar ook de telkwaliteiten van Judith, Miranda, Nadine & Maaike.