Locatie en speeltijden

Locatie:
      Sporthal de Stigt
      Kapelstraat 100 te Uden

  Wedstrijd op zaterdag
    Sporthal Udens College
              sector HAVO/VWO
    President kennedylaan 22B
    5402 KD Uden

Speeltijden:
      Bad-Mini-ton
      Jeugd
      Senioren

Jeugd badminton op park Hoeven
Jeugdteam kampioen
Pannenkoeken op de Baggemert
Sinterklaasfeest voor de Jeugd
Einde seizoen Jeugd

Training jeugd

De jeugdcommissie stelt samen met onze gediplomeerde trainer de trainingsaanpak op. De jeugd is verdeeld in 3 groepen. Er wordt voor ieder kind afzonderlijk gekeken welke groep bij hem/haar het beste aansluit; leeftijd is daarbij niet leidend. Samen met assistent-trainers en andere begeleiders van BC Slamis ‘67 verzorgt hij met enthousiasme de training op donderdagavond voor de jeugd tussen 18.30 en 20.15 uur (oudere jeugd tot 21.00 uur).

Op dinsdagavonden wordt door de assistent-trainer en de begeleiders dezelfde groepsindeling en aanpak gehanteerd als op de donderdagavonden, ook weer van 18.30 – 20.15 uur. Ze doen dit allemaal met veel plezier en zetten zich vrijwillig in om uw kinderen badminton te leren, mede door gebruik te maken van diverse speelvormen.

Voor oudere jeugd bestaat de mogelijkheid om op beide speelavonden met de senioren een partijtje te spelen, wat hun enthousiasme en spelniveau zeker positief zal beïnvloeden en ook de instroom/doorstroom naar de senioren vergemakkelijkt. De senioren is gevraagd om hier aan mee te werken. Jeugdbegeleiders zullen aanwezige senioren koppelen aan een jeugdlid/-leden, als dat gewenst is.

Onze jeugdcoördinator is Yvonne Sanders en zij is nagenoeg alle avonden tijdens de jeugdtrainingen aanwezig en is het 1e aanspreekpunt voor alle jeugdzaken. Als vereniging vinden we goede communicatie, veiligheid, vriendschappelijke sfeer en sportief gedrag van belang. Pestgedrag wordt niet getolereerd; samenwerken en elkaar helpen wordt gestimuleerd.

Voor beide trainingsavonden hebben we een aantal regels:

♦ Een actieve inzet en constante deelname.
♦ Binnensportschoenen
♦ Aanschaf van een clubshirt met naam
♦ Zwarte sportbroek of rok
♦ Voor je trainingstijd aanwezig zijn in de zaal
♦ Afmelden per app; 06-38225440 (telefoon Yvonne Sanders) indien je niet aanwezig kan zijn.