Locatie en speeltijden

Locatie:
      Sporthal de Stigt
      Kapelstraat 100 te Uden

  Wedstrijd op zaterdag
    Sporthal Udens College
              sector HAVO/VWO
    Schepenhoek 101
    5403 GA Uden
              Kaart

Speeltijden:
      Bad-Mini-ton
      Jeugd
      Senioren

Winnaar Grote Clubactie
Jeugdteam 5 kampioen
Jeugd badminton op park Hoeven
Sinterklaasfeest voor de Jeugd
Einde seizoen Jeugd

Jeugdafdeling bij BC Slamis ‘67

In de gemeente Uden is BC Slamis ’67 de enige badmintonclub die badminton voor de jeugd aanbiedt. Vanaf 4 jaar kun je badminton gaan spelen. De jeugdafdeling bestaat uit jongens en meisjes tot 18 jaar. Vanaf ca. 16 jaar wordt door de jeugdspelers al vaak met de senioren meegespeeld.

BC Slamis ‘67 heeft vele jeugdspelers (zowel competitie als recreatief) en iedereen kan op zijn of haar eigen niveau (leren) badmintonnen; dit in combinatie met heel veel speelplezier.

Heb jij wel eens op straat of op de camping geprobeerd om een shuttle over te slaan en vind je dat wel leuk? Kom dan eens meedoen, zodat wij je kunnen laten zien hoe leuk en spannend badminton is. Kom een keertje kijken bij een van onze jeugdtrainingen op dinsdag- en donderdagavond om 18.30u.

Rackets zijn aanwezig maar neem wel zelf sportschoenen mee. Je mag vier keer gratis mee doen waarna je beslist of je badmintonnen leuk vindt. Voor het aanvragen van proeflessen of andere vragen kan je contact opnemen met de jeugdcoördinator Yvonne Sanders tel. 06-38225440.

Badminton is een leuke, spannende en gezellige teamsport, dus twijfel niet en ervaar het zelf!

Sportieve School

Via een wisselschema worden ook badmintonlessen gegeven op alle basisscholen in Uden, Volkel en Odiliapeel. Aansluitend kun je ook meedoen met de proeflessen van BC Slamis ’67. Slamis organiseert ook vriendjes/vriendinnetjes toernooien om de kinderen kennis te laten maken met de badmintonsport.