Locatie en speeltijden

Locatie:
      Sporthal de Stigt
      Kapelstraat 100 te Uden

  Wedstrijd op zaterdag
    Sporthal Udens College
              sector HAVO/VWO
    Schepenhoek 101
    5403 GA Uden
              Kaart

Speeltijden:
      Bad-Mini-ton
      Jeugd
      Senioren

Winnaar Grote Clubactie
Jeugdteam 5 kampioen
Jeugd badminton op park Hoeven
Sinterklaasfeest voor de Jeugd
Einde seizoen Jeugd

Laatste nieuws

BC Slamis ‘67 gaat loten verkopen voor extra activiteiten voor jeugd en senioren!

Zaterdag 24 september start de landelijke lotenverkoop van de 50e editie van de Grote Clubactie. Slamis doet dit jaar weer mee. Onze leden zetten zich in voor extra geld op te halen om meer activiteiten te organiseren voor jeugd en seniorenleden. 80% van al het opgehaalde geld daar direct naar de clubkas.

Ruim 300.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook BC Slamis ‘67. De leden van Slamis ’67 zetten zich dit jaar in om ons doel van minimaal €750,- te behalen.

Extra inkomsten hard nodig
Joos van Hees, voorzitter van BC Slamis ‘67 “Onze leden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor extra activiteiten voor onze jeugd en onze senioren, zodat we naast de badmintonavonden ook nog andere leuke activiteiten met elkaar kunnen doen. Denk hierbij aan een toernooi of een feestavond. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!”

80% gaat naar de club
Eén lot kost drie euro, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de club gaat.
Jaarlijks gaan ruim 300.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. In totaal haalden zij vorig jaar 10,7 miljoen euro op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen.

Vorig jaar lukte het BC Slamis ’67 om maar liefst € 719,76 op te halen. Met de opbrengst realiseerden zij hun doel van € 700,-.

De trekking van de Grote Clubactie 2022 vindt plaats op dinsdag 6 december. Vanaf woensdag 7 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl

Wilt u onze club steunen en graag een lot kopen klik dan  op de volgende link: Steun B.C. Slamis 67 - Grote Clubactie. Bedankt!

Verkoop van rackets door BC Slamis ’67 in seizoen 2021-2022

We hebben als vereniging besloten om dit seizoen te starten met de verkoop van diverse soorten rackets, in samenwerking met Hebris.

We hebben 7 verschillende rackets die voor een aantrekkelijke prijs kunnen worden aangeschaft. De prijzen variëren van € 40,= tot € 80,=. Er zijn eventueel ook hoezen verkrijgbaar.

Contactpersoon om rackets uit te kunnen proberen is Corné Timmers, tel.nr. 06-13462235.

Als hij aanwezig is kun je hem aanspreken om rackets te testen. Voor de jeugd is een afspraak maken mogelijk op dinsdagen vanaf 19.30 uur. Bel of app Corné voor een datum/tijdstip. Aankoop/betaling via een Tikkie met een opgegeven 06-nummer of (gepast) contant.